Muzika

Nina Romić: Muzika je nešto gde mogu biti 100% iskrena

Zagrebačka kantautorka Nina Romić dovodi svoj bend prvi put u Beograd u petak 5. decembra u KC Grad da promoviše treći studijski album “Stablo”. Sa Ninom razgovaramo o inspiraciji, lokalnoj i regionalnoj sceni, muzičkim počecima, uzorima, "Bistrou", Zagrebu i Beogradu...

Muzika sreda 3.12. 09:55 Komentara: 2

Oskar Mulero: Plesna muzika je vrlo ciklična stvar

Pre nastupa u beogradskom "tehno hramu", klubu Drugstore, španski tehno “inkvizitor”, multitalentovani elektronski umetnik i vlasnik nekoliko etiketa, Oscar Mulero, pričao je o svom novijem radu, audiovizuelnom projektu Biolive, tehnu u Španiji, kao i o svojoj viziji elektronske muzičke scene.

Muzika četvrtak 27.11. 09:02 Komentara: 1

Džesi Ver: Ne bežim od popularnosti

Džesi Ver (Jessie Ware) nam je osvojila srca pre dve godine svojim debi izdanjem a prvenstveno hitom „Wildest Moments“. Ove nedelje stigao je novi album „Tough Love“ koji nam donosi sličan zvuk na koji nas je Džesi navikla. O albumu, saradnjama i publici u regionu Džesi Ver govorila je ekskluzivno za radio B92.

Muzika ponedeljak 13.10. 18:02 Komentara: 5

Kris Ekman: Inspirišu me Nil Jang i Fela Kuti

Jedan od pionira Amerikane, legendarni Kris Ekman, lider The Walkabouts i član Dirtmusic i The Strange, poslednje decenije i uspešan i tražen producent, posetiće ovog vikenda Srbiju, gde će nastupiti sa kontrabasistom Žigom Golobom u petak u Domu omladine Beograda i u subotu u KC CK13 u Novom Sadu.

Muzika četvrtak 2.10. 19:16 Komentara: 0
strana 1 od 18 idi na stranu