Četvrtak, 22.05.2014.

04:22

Danas i do 31 stepen

U Srbiji će u četvrtak biti pretežno sunčano i vrlo toplo vreme.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom uglavnom u planinskim predelima i na istoku zemlje.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab do umeren jugoistočni i istočni, minimalna temperatura iznosiće od 10 do 17, a najviša dnevna od 26 do 31 stepen.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i vrlo toplo, vetar će biti slab do umeren jugoistočni, minimalna temperatura iznosiće 16, a najviša dnevna 30 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana do 29. maja, u petak biti pretežno sunčano i vrlo toplo, a posle podne u planinskim predelima očekuje se ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Zatim će do kraja perioda biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a veća količina padavina očekuje se u zapadnim i južnim predelima, dok će temperatura vazduha biti u manjem padu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

15 min

Podeli: