Kultura

Utorak, 27.03.2012.

12:30

Brajtonski CautionHorses u Gradu

U utorak 3. aprila u KC grad u Beogradu (Braće Krsmanović 4) koncert će održati engleski "disco-punk" sastav CautionHorses u okviru svoje mini ex-Yu turneje.

Izvor: B92

Default images

Njihovu muziku britanski mediji opisuju kao disco-punk ili "angular-math-rock-disco-punk". U opisima se takođe spominju i art-punk, možda i zato što za svoje EP-je prave unikatne hand-made omote), kao i post punk-new wave.

"Kažu da je najteže biti prorok u svom selu. Ova tri momka opravdavaju tu izreku jer najređe nastupaju upravo u svom „selu“ ali zato sa svoja dva EP-ja dolaze već na drugu evropsku turneju. Svratili su onomad (2009) i u naše krajeve kada su nastupali u Subotici i Osijeku. Ovoga puta Segedin će biti izuzetak – ostatak turneje dogodiće se na prostoru bivše Jugoslavije. Na ovogodišnjem prolećnom izletu, Cautionhorses će posetiti Hrvatsku, Bosnu, Srbiju, Mađarsku i Sloveniju", saopštio je organizator.

Beogradski koncert CautionHorses u organizaciji BadMusicForBadPeople održaće se u utorak 3. aprila u KC Grad od 22h. Karte će se prodavati samo na ulazu u klub i cena će biti 400 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: