Četvrtak, 21.05.2015.

21:48

"Trenutak za otvaranje poglavlja"

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvid Mekalister izjavio je da je došlo vreme da u pregovorima između Srbije i EU budu otvorena prva poglavlja.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Beta/AP

"Mislim da je došlo vreme da se otvori prvo ili čak prva poglavlja u pristupnim pregovorima Srbije sa EU", rekao je Mekalister novinarima u Ljubljani.

Mekalister je večeras učestvovao na panelu "Srbija na putu ka EU" zajedno sa ministarkom bez portfelja zaduženom za evropske integracije Jadrankom Joksimović.

Joksimović boravi u dvodnevnoj poseti Sloveniji tokom koje sa slovenačkim domaćinima razgovara o evropskim integracijama Srbije i unapređenju saradnje između dve države u toj oblasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: