Ponedeljak, 05.02.2018.

10:15

Pratite Live stream Zimske škole programiranja i dizajna

I ove godine Zimska škola programiranja i dizajna za srednjoškolce – coDEsign održava se u prostorijama kompanija LINK group i Comtrade i trajaće do 9. februara.

Izvor: PR ČLANAK

Pratite Live stream Zimske škole programiranja i dizajna

Tokom manifestacije, koja traje pet dana, svoja znanja i veštine sa učesnicima podeliće više od 40 iskusnih predavača koji su karijere gradili u poznatim internacionalnim kompanijama.

Niste u mogućnosti da dođete? Pratite predavanja besplatno preko Live streama

Odlična vest za sve vas koji ne možete lično da prisustvujete Zimskoj školi programiranja i dizajna jeste to što možete besplatno da pratite predavanja i radionice putem Live streama.

Prenos će u realnom vremenu tokom predavanja biti dostupan na sajtu www.it-skola.com. Predavanja traju po 60 minuta i održavaju se po rasporedu koji možete videti ovde.

Najbolji način da provedete zimski raspust

Organizatori coDEsigna, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) i Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS), i ove godine okupili su brojne stručnjake iz oblasti IT-ja i dizajna, koji će održati niz interesantnih radionica i predavanja.

Posetioci coDEsigna, kao i vi koji program budete pratili u direktnom prenosu, možete da naučite da pravite video-animacije, kreirate svoj sajt ili da zaradite na kriptovalutama.
Kreirajte video-igricu, napravite sajt, napišite program

Od Diznijevih principa animacije, koje danas koriste svi veliki studiji, preko pravljenja sajta u popularnom servisu WordPress, sve do načina na koji se možete obogatiti u svetu kriptovaluta poput bitcoina, bogat program garantuje da će svako pronaći nešto za sebe.

Ovogodišnji predavači su grupa teoretičara pažljivo biranih iz redova doktora informatičkih nauka, softverskih inženjera i dugogodišnjih predavača, kao i plejada praktičara – internet preduzetnika, dizajnera, programera i multimedijalnih umetnika čiji je profesionalni život u vezi sa IT svetom.

Interesantne teme iz oblasti IT-ja i dizajna na samo jedan klik od vas

Da biste pratili predavanja koja vas najviše zanimaju, potrebno je samo da kliknete na Live stream, popunite obrazac i započnete svoje usavršavanje. Sva predavanja traju 60 minuta, a radionice 90, po rasporedu koji možete videti putem ovog linka. Direktan prenos je moguće pratiti u svakom trenutku sve dok traju predavanja.

Iskoristite jedinstvenu priliku da potpuno besplatno postanete deo najperspektivnijih oblasti 21. veka. Izaberite neku od brojnih tema, koja najviše odgovara vašim interesovanjima, i jednim klikom napravite prvi korak ka novim veštinama iz oblasti informacionih tehnologija i dizajna.

CoDEsign2018 predstavlja jedinstvenu priliku da potpuno besplatno zakoračite u svet informacionih tehnologija i dizajna. Više informacija možete pronaći na sajtu www.it-skola.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: