Petak, 22.12.2023.

18:20

Na aerodromu u Detroitu otkriven ketamin: Vreće vredne četiri miliona dolara

Vreće napunjene ketaminom, teške 50 kilograma, otkrivene su u putničkom prtljagu na aerodromu Detroit, rekli su američki zvaničnici.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Epa, Filip Singer

Putnik je britanski državljanin koji je došao avionom iz Francuske i izdvojen je sa strane na dodatnu proveru, saopštila je američka carina.

Skeniranjem je utvrđeno da su u dva velika kofera, za koje je Britanac tvrdio da su mu ih dali članovi porodice, sadržavali crne kese za smeće "pune belih kristala", dodala je carina, prenosi Njujork post.

Kasnije je utvrđeno da je u pitanju bio ketamin - anestetik koji se koristi za ublažavanje bolova i depresije, ali ima i halucinogeno dejstvo i koristi se kao narkotik.

"Gram ketamina košta 90 dolara, pa je ulična vrednost zaplenjene droge viša od četiri miliona dolara", navela je američka carina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: