Incident na pruzi Beograd-Bar: Demolirali toalet, razbili prozor u vozu

U vozu na relaciji Beograd-Bar došlo je do incidenta kada je grupa mladića i devojaka, nakon rasprave sa kondukterom demolirala toalet i razbila prozor.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Shutterstock/Nikoleta Vukovic
Ilustracija: Shutterstock/Nikoleta Vukovic

Incident se dogodilo na teritoriji Priboja pa je voz u tom mestu stajao noćas od tri sata gde se sve do jutros čekao javni tužilac kako bi se sačinila službena zabeleška.

Voz je, u međuvremenu, nastavio put ka Baru.

Prema nezvaničnim potvrdama, reč je o osobama koje su od ranije poznate policiji, a sumnja se da su u vreme incidenta bile pod dejstvom narkotika ili alkohola.

Srbijavoz je za sve putnike u vozu, koji kasne na svoja odredišta zbog ovog incidenta, na stanici u Prijepolju obezbedio vodu i keks.

Čeka se zvaničan izveštaj policije o ovom incidentu.

Srbija voz: Na noćašnji incident smo reagovali

Osoblje Srbija voza je zbog noćašnjeg vandalskog ponašanja grupe putnika na liniji Beograd-Bar reagovalo u skladu sa zakonskim i ostalim procedurama i preduzete su sve mere da bi se suzbilo nasilničko ponašanje, nanošenje imovinske štete i osigurala bezbednost putnika, saopštio je "Srbija voz".

U saopštenju se navodi da je incident prijavljen policiji, koja je u najkraćem roku stigla na lice mesta, obavila uviđaj i privela počinioce, a nakon saglasnosti tužioca voz je nastavio ka Baru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 78 idi na stranu