Potraga za mladićima se nastavlja: "Pronašli smo stvari, ima šanse" VIDEO

Još uvek se traga za tri muškarca nestala posle prevrtanja čamca u Dunav u subotu uveče.

Izvor: B92
Podeli
Printskrin: TV Prva
Printskrin: TV Prva

Osim policije, u potragu su uključeni i članovi porodice i prijatelji. Da li su naišli na neki trag, da li i kako možemo svi da pomognemo?

TV Prva je razgovarala sa Dušanom Markovićem, bratom Miloša Markovića, jednog od tri nestala mladića.

"Krećemo sa dva mesta. Vršimo pretragu sa čamcima, kanuima, dronovima. Apelujem na sve ljude dobre volje, ako imaju raspoložive čamce da dođu na ovu lokaciju, da se pretraži potez ka Pančevačkom mostu, uz borčansku stranu. Takođe, bilo bi značajno da nam se priključe i građani sa svojom opremom, ukoliko poseduju dronove, pa da i sa njima pretražujemo teren", rekao je Marković, dodajući da je čamcima, kajacima i kanuima pretražen dobar deo obale.

"Moguće je, ako su izašli na obalu, da su otišli prema bari Reva. Ukoliko postoje pešaci koji žele da volontiraju a poznaju teren, pozivam ih da nam se priključe u potrazi", apelovao je Dušan, ističući neophodnost bezbednog pristupa potrazi.

Brat nestalog Miloša dodaje i da su kakvi-takvi pomaci u potrazi napravljeni.

"Pronašli smo jedan ranac prvog ili drugog dana potrage a juče smo pronašli i drugi ranac. Tu je i deo klupe i sunđeri koji su bili na čamcu. Sve to je pronađeno nizvodno od Pančevačkog mosta", rekao je Dušan, pozvavši na nastavak potrage za trojicom nestalih mladića.

"Zamolio bih sve ljude da nastavimo dalje i da ne odustajemo. Ima šanse. Moramo probati", rekao je Milošev brat.

Apel za pomoć:

Porodice i prijatelji nestalih mladića apelovali su putem društvenih mreža na sve one koji imaju brodić, čamac, gliser ili dron da se priključe potrazi. Svi koji žele da pomognu mogu da se jave na sledeće brojeve telefona: 063/1196340 i 064/6666640;

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 55 idi na stranu