Održana sednica Vlade, Vučić zatražio punu posvećenost FOTO/VIDEO

Danas je održana sednica Vlade Srbije, a prisustvovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: Tanjug
Podeli
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg

Vučić je danas na sednici upoznao članove Vlade sa situacijom, izazovima i teškoćama pred kojima se Srbija nalazi, kada je reč o Kosovu i Metohiji, saopštila je pres služba Vlade Srbije.

Predsednik Vučić zatražio je od članova Vlade punu posvećenost, marljivost, još žešći i snažniji rad u budućnosti.

Kako se navodi, dogovoreno je da predsednik Republike, Vlada Srbije i svi organi izvršne vlasti rade sinhonizovano i jedinstveno.

Današnja sednica Vlade Srbije, u čijem radu je učestvovao i predsednik Republike Aleksandar Vučić, trajala je sat i po vremena.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti u 20 časova.

Kako je saopštila služba za saradnju s medijima predsednika Republike, obraćanje će biti održano u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u petak u Beogradu sa specijalnim izaslanicima pet zemalja.

Vučić je rekao da je kao predsednik Srbije danas nedvosmisleno bio suočen sa problemima i izazovima koji bi bili stavljeni pred našu zemlju ukoliko se ne bismo saglasili sa predloženim planom.

"Pod tim i takvim uslovima tražili smo od četvorke, plus Miroslav Lajčak, da pomognu svima nama u prevazilaženju turbulencija sa kojima se suočavamo na KiM, jer smatramo da je krajnje vreme da se formira ZSO, koja je ne samo obećana nego i potpisana pre 10 godina. To je pitanje hitnosti, pošto je tek posle toga moguć razgovor i kakva takva normalizacija situacije", dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 79 idi na stranu