Hronika 4

08.05.2024.

21:23

U rušenju ringišpila povređeno više dece; Jedno dete reanimirano i u teškom stanju VIDEO

U nesreći u Kuršumliji, gde se danas srušio ringišpil, povređeno je 13 dece, a jedno je životno ugroženo i prebačeno u Višu kliniku u Nišu, potvrdila je za Tanjug direktorka Doma zdravlja Kuršumlija Uranija Petrović.

Izvor: Tanjug

U rušenju ringišpila povređeno više dece; Jedno dete reanimirano i u teškom stanju VIDEO
EPA-EFE/FILIP SINGER

Podeli:

Do nesreće je došlo kada se otkačio deo konstrukcije ringišpila na platou pored autobuske stanice, gde se tradicionalno za vašar nalazi zabavni park.

"Teško povređena devojčica zbrinuta je u niškoj bolnici. Ona je reanimirana i u veoma teškom stanju. Ostali mališani prevezeni su u prokupačku bolnicu, a neki su već pušteni na kućno lečenje", navela je Petrović za Tanjug.

Izvor: PRVA TV

Kako je rekla sedmoro povređenih nije životno ugroženo, oni su prebačeni u Zdravstveni centar u Prokuplju, a ostali su poslati na kućno lečenje.

Ringišpil je bio postavljen na platou kod autobuske stanice, a iz MUP-a navode da su policija i hitna pomoć na terenu.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: