Direktna pretnja, Srbija na "udaru": Poziv na pogrom

Advokat sa tzv. Kosova Tom Gaši napisao je da su "Škije (pogrdni naziv za Srbe) i Vučić zaboravili operaciju Oluja i da se ona može ponoviti i na Kosovu".

Izvor: B92

Nedelja, 11.12.2022.

14:24

Direktna pretnja, Srbija na
Foto: EPA-EFE/ Marko Ðokoviæ

On je to napisao na svom fejsbuku profilu.

Gaši je naveo da bi trebalo da se "podsete da se lako može ponoviti i u albanskoj verziji i da Vučić ništa nije naučio od Miloševića".

"Škije i zločinac Vučić su zaboravili Oluju. Treba da se podsete da se lako može ponoviti i u albanskoj verziji. Vučić ništa nije naučio od svog duhovnog šefa Miloševića", napisao je Gaši.

Gaši je od ranije poznat po širenju etničke netrpeljivosti prema Srbima, kao i javnom vređanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je negirao zločine u Žutoj kući, dok je za sud za zločine OVK u Hagu rekao da "nije normalan".

U februaru ove godine Gaši je u Prištini napao prosjaka na ulici, tom prilikom šutirajući kutiju sa novcem.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: