Abazović: "Ovo je cirkus"

Mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas da podržava inicijativu da lokalni izbori budu održani u jednom danu.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2022.

10:51

Abazović:
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Abazović je rekao da je objedinjavanje izbora inicijativa poslanika Skupštine, a ne Vlade Crne Gore, prenose podgoričke Vijesti.

"Ono što lično podržavam je da se lokalni izbori održe u jednom danu. Ovo što trenutno imamo je cirkus. Da svaki vikend izlazimo na lokalne izbore. Svaki vid ukrupnjavanja je bolji, iz svakog aspekta. Navijam da se ukupnom izbornom reformom dođe do toga da Crna Gora ima generalne izbore. Na taj način bi se sve racionalisalo. Meni taj predlog izgleda krajnje racionalno", rekao je Abazović novinarima nakon posete Srednjoj ekonomskoj školi "Mirko Vešović" u Podgorici. Abazović je školu posetio zajedno sa svojim savetnikom za bezbednost Filipom Adžićem. Oni su sa učenicima, profesorima i rukovodstvom razgovarali o kontekstu jučerašnje lažne dojave o bombi, koja je stigla i u tu školu. On je izrazio nadu da se takve stvari neće ponavljati i poručio da se utvrđuje odakle dolaze mejlovi. Abazović je rekao da smatra da je jučerašnji događaj povezan s onim od 1. aprila, kada su takođe bila lažne dojave o bombi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: