Identifikovane žrtve masakra u Rusiji VIDEO/FOTO

Izvor: B92

Utorak, 21.09.2021.

08:11

Identifikovane žrtve masakra u Rusiji VIDEO/FOTO
Foto: Tanjug/AP Photo/Dmitri Lovetsky

Svih šest žrtava pucnjave na univerzitetu u ruskom gradu Permu je identifikovano, a kako navodi TASS, pozivajući se na neimenovani izvor iz zdravstva.

Kako se navodi, reč je o pet žena i jednom mladiću od 20 godina.

Prema navodima Ruskog istražnog komiteta, šest osoba je ubijeno, a 28 je ranjeno u pucnjavi na univerzitetu u Permu na zapadu Sibira. Napad je izvršio student koji je ranjen tokom hapšenja.

Na video snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako se studenti evakuišu iskačući kroz prozore na drugom spratu Državnog univerziteta u Permu, oko 1.300 kilometara istočno od Moskve, preneo je "Moskou tajms".

Baza Telegram kanal, koji se smatra bliskim policijskim snagama, identifikovao je napadača kao Timura Bekmansurova, pozivajući se na neimenovane izvore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: