Hrvatski admiral o Srbima: "Ponašaju se kao psi"

Hrvatski admiral Davor Domazet Lošo uporedio je Srbe sa psima komentarišući dešavanja na dan ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju.

Izvor: B92

Sreda, 08.09.2021.

21:47

Hrvatski admiral o Srbima:
Depositphotos/tommasolizzul

"Srbi mrze sve. Oni su narod mržnje. Nema u njihovoj duhovnosti ono što Hrist uči. Kod njih je to proforma. U najveću svetinju ti dođeš crnogorskog naroda... Ti ne možeš doći na silu tamo. Pas kad zapi*a onda je to njegovo dvorište? To je čist okultizam. Ponašaju se kao psi", rekao je Lošo u jednom podkastu na Jutjubu.

Hrvatski admiral je prokomentarisao i ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju. "Zamislite da crkva dolazi helikopterom naoružana! Glumataju i nose zastore protiv metka. Sad se pojavilo da imaju sumnje kako mu je pretio snajperista. Prave kazalište. Oni će se sada prikazati kao žrtve", rekao je nekadašnji oficir JNA. Njegovu izjavu možete čuti na 13. minutu snimka. Lošo je inače penzionisani admiral i nekadašnji savetnik hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović. Čuven je po antisrpskim izjavama, ali i po brojnim teorijama zavere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oglasili se Rusi: Oslobođeno

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da je ruska vojska oslobodila selo Berdiči iz predgradja Avdejevke, prenose RIA Novosti.

13:02

2.5.2024.

1 d

Podeli: