Vučić čestitao rođendan majci: Izvini što nisam imao dovoljno vremena FOTO

Aleksandar Vučić emotivnom porukom na Instagram nalogu obratio se svojoj majci otkrivši da joj je danas rođendan, ali joj i uputio izvinjenje.

Izvor: B92

Nedelja, 15.08.2021.

11:26

Vučić čestitao rođendan majci: Izvini što nisam imao dovoljno vremena FOTO
Foto: Profimedia

On je napisao da se na fotografiji nalazi njegovava majka i on, ali pre nekih četrdesetak godina.

"Danas je Angelini, mojoj majci, rođendan. Uz čestitke, hoću da joj se izvinim što nikada nisam imao dovoljno vremena za nju, nikada nisam umeo da pokažem onoliko ljubavi koju je ona bratu i meni nesebično darivala i da zamolim sve ljude da u odnosu prema roditeljima ne prave greške koje sam ja pravio i zbog kojih se danas kajem".

"Najveća od njih je da mi je sve drugo uvek bilo važnije i preče od pažnje koju je trebalo da poklonim majci, makar hiljaditi deo onoga što je ona meni dala".

Predsednik je u poruci naglasio da majka i otac nikada nisu stari.

"Majko, da si živa i zdrava i nadam se da ti tvoji unučići vraćaju bar deo onoga što ti ja nisam pružio", napisao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: