Bajdenu podižu statuu kod Uroševca; Vrednost radova 600.000 evra

U Sojevu kod Uroševca na KiM počeli su radovi na izgradnji statue predsednika SAD Džoa Bajdena.

Izvor: B92

Nedelja, 04.07.2021.

14:41

Bajdenu podižu statuu kod Uroševca; Vrednost radova 600.000 evra
EPA-EFE/Samuel Corum / POOL

U čast Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država u Sojevu kraj Uroševca, u blizini kampa Bondstil svečano su otvoreni radovi na projektu uređenja zelenih površina i postavljanju statue predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajdena, prenosi Kljan Kosova.

Pripadnici američkog Kfora iz kampa Bondstil i građani Uroševca učestvuju u ovoj aktivnosti koju sprovode u saradnji sa mrežom nevladinih organizacija Avonet. Očekuje se da će projekat koji će finansirati građani i preduzeća iz Uroševca koštati više od 600.000 evra. Učesnici projekta su ovom prilikom odali počast obelisku podignutom u čast Bo Bajdena, pokojnog sina američkog predsednika Džo Bajdena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: