Vučić: Mene brine ona druga, a kada bih mu ja odgovorio...

Izetbegović je rekao da je Crna Gora pokazala čojstvo usvajanjem Rezolucije o Srebrenici, Aleksandar Vučić je to komentarisao.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.06.2021.

11:54

Vučić: Mene brine ona druga, a kada bih mu ja odgovorio...
FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bg

Rekao je da ljudi poput Izetbegovića koriste njegovo ime kako bi sakupili političke poene

"To kakav sam ja, da sam najgori, a za sve njih iz regiona mogu da kažem samo jednu stvar, jer oni pominjući mene žele da sakupe političke poene. Ja njima neću da odgovaram, moja snaga su uspesi Srbije, vakcine i borba sa epidemijom", rekao je Vučić.

Dodao je da njega više brine Izetbegovićeva izjava o Kosovu.

"Bakir Izetbegović govori da Kosovo nije Srbije, to je zlonamerno. Ako bih mu ja odgovorio ono što bih mogao, digla bi se kuka i motika. Te izjave govore o nedostatku ideja i o nedostatku planova", kazao je Vučić.

O Severnoj Makedoniji

"Žao mi je što im nije dat datum pregovora. Mislim da je to nefer prema Makedoniji, ali i prema Tirani. Srbija ima prijateljske odnose sa te dve zemlje. Mogu da najavim i video-konferenciju sa te dve zemlje", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: