Palma o aferi: Neko mora da ide u zatvor, ili ja ili Marinika. Ovo ne može da bude nezavršeno VIDEO

Beograd -- Ovo je velika afera i građani Srbije moraju da znaju šta je istina, a šta laž rekao je lider JS Dragan Marković Palma o aferi o kojoj bruje sve novine.

Izvor: B92
Podeli
Screenshot/TV Prva
Screenshot/TV Prva

Zahtevao sam da se ispitaju svi navode koje je navela Marinika Tepić, desna ruka Dragana Đilasa, i rekao sam da je sve to laž. To se na sudu mora prikazati. Danas se pojavilo 320 žena koje će je tužiti jer je i te žene optužila da ja imam nešto s njima zbog zaposlenja, rekao je Palma.

Ovo je sada poslednje vreme došlo, rekao je lider JS i gradonačelnik Jagodine i kao dokaz da su tvrdnje Tepićeve lažne pokazao fotografije mladića koji ga je optužio na video-snimku da je učestvovao u organizovanju žurki za političare i biznismene na koje su dovođene i maloletnice.

Palma tvrdi da je taj mladić zapravo povezan sa Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem u čijoj stranci je bio, pa je prešao u Đilasov SSP, ali i sa samom Marinikom Tepić koja je u javnost iznela inkriminišući video-snimak.

Pomenuti, tada mladić, uslikan je u istom džemperu i pojavljuje se na više fotografija, istakao je lider JS, a kao dokaz je priložio niz fotografija.

Upitan da li su žurke ipak postojale u Jagodini, Palma kaže da je sve izmišljeno.

"Kakva deca, sve su izmislili, kakve žurke? Znate li koliko je privrednika došlo u Jagodinu, to su poslovni ručkovi", rekao je on.

Negirao je čak i da je hotel u kom se sve navodno dešavalo u njegovom vlasništvu.

"Sve je to laž i sve je izmišljeno", dodao je on. Takođe je rekao da je na njegov račun laži izrekla i još jedna liderka u opoziciji Sanda Rašković Ivić, koja je pominjala "žene koje su se vrtele oko šipke".

"Zvao sam je juče da mi kaže kad se to desilo, jer je to dno dna, ona laže", rekao je Marković

Prema njegovim rečima, on je sam otišao u Tužilaštvo, da bi bio pokrenut postupak i da bi se proverili navodi Marinike Tepić i videlo ko je odgovoran za sve te laži. "Tražim da vidim dokaze, ko su te devojčice, imena...Neko mora da ide u zatvor, ili ja ili Marinika. Ovo ne može da bude nezavršeno", izričit je Dragan Marković Palma.

Rekao je i da će paralelno sve tužiti privatnom tužbom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 92 idi na stranu