Kolumbijka povređena u eksploziji u Novom Beogradu objavila snimak

Nakon pogibije Strahinje Stojanovića, koji je podlegao povredama posle eksplozije njegovog automobila, oglasila se devojka koja je bila sa njim u automobilu.

Izvor: B92

Utorak, 15.09.2020.

18:00

Kolumbijka povređena u eksploziji u Novom Beogradu objavila snimak
Foto: Tanjug

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez, koja se u trenutku eksplozije na Novom Beogradu našla u automobilu sa Stojanovićem, pod koji je podmetnuta bomba, na svom profilu na Instagramu objavila je video-snimak kojim poručuje da smrt ne postoji.

"Smrt ne postoji, to su ljudi izmislili", stoji u opisu video-snimka.

Kolumbijka je sa Stojanovićem živela u stanu u naselju Galenika u kojem je avgusta 2018. godine već pokušan atentat na njega.

Ćerka Kolumbijke koja je bila sa Stojanovićem u automobilu u nedelju, takođe se oglasila na društvenim mrežama. Ona je priču na Instagramu posvetila ubijenom Stojanoviću. Na fotografiji su njena majka Sonja i Strahinja. Preko fotografije je ispisano: "Volimo te."

Stojanović je odranije poznat policiji, ima dosije, a ranije je bio povezivan sa ubistvom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

Takođe, sumnjalo se da je Stojanović naručio ubistvo svog kuma Miloša Vidakovića, u Budvi 2. jula 2013, koji je ubijen naočigled 500 ljudi. On je navodno u aprilu 2013. na Galenici ranio kuma zbog žene.

Ubistvo Vidakovića priznao je Miloš Vojnović, ali se u optužnici nije našlo ime Strahinje Stojanovića, već je kao nalogodavac bio naveden Branislav Šaranović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: