Vučić sa decom sa KiM: Zamoliću Putina da mu kažete šta vas tišti VIDEO/FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas mlade sportiste sa Kosova i Metohije i poručio da će za njih Beograd zauvek ostati glavni grad.

Izvor: B92

Subota, 29.08.2020.

10:53

Vučić sa decom sa KiM: Zamoliću Putina da mu kažete šta vas tišti VIDEO/FOTO
INSTAGRAM "BUDUCNOSTSRBIJEAV"

On je rekao da je Beograd njihova kuća i da su uvek dobrodošli.

"Srećan sam što ste obišli i Hram Svetog Save i svi su jednoglasno rekli da im je najlepše bilo u Hramu", rekao je Vučić.

On je rekao da će biti pozvani u oktobru na otvaranje Hrama, te da će ruskom predsedniku Vladimiru Putinu koji bi trebalo da ga otvori moći da kažu šta ih tišti.

"Zamoliću predsednika Putina da vas pozdravi, i da njemu možte da kažete bar u jednoj reči šta vas tišti na Kosovu i Metohiji", rekao je on.

Sa KiM je došlo oko 50 dečaka i devojčica, kojima će se predsednik Vučić obratiti i podeliti im lopte i sportske rekvizite.

Deca sa KiM došla su iz Leška, Kosovske Mitrovice, Zubinog Potoka i drugih mesta, a predsednika su dočekala aplauzom.

Predsednik je četrnaestogodišnjem teniseru Filipu Paviću iz Novog Brda, koji je osvojio 25 turnira, uručio reket i lopticu i poručio mu da nastavi da pobeđuje, dok je on, u ime svih sportista sa KiM, predsedniku uručio majicu sa potpisima svih njih.

Predsednik Aleksandar Vučić primio je danas u Predsedništvu Srbije mlade sportiste sa Kosova i Metohije.

Pre prijema kod Vučića, generalni sekretar predsednika Nikola Selaković proveo je goste kroz zgradu Predsedništva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: