Vučić čestitao Milu Đukanoviću Dan državnosti Crne Gore

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću 13. jul - Dan državnosti te zemlje, saopštilo je Predsedništvo Crne Gore.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.07.2020.

20:15

Vučić čestitao Milu Đukanoviću Dan državnosti Crne Gore
EPA/ARMANDO BABANI

"Primite čestitke povodom Dana državnosti Crne Gore, kao i želje za napredak Vaše zemlje i blagostanje svih njenih građana.

Opredeljen sam za stvaranje uslova za bolje međusobno razumevanje Srbije i Crne Gore u korist dobrosusedskih odnosa, kao i mira i stabilnosti u regionu, a čemu doprinosi i pomak naše dve zeme na evropskom putu.

Očekujem zato da se posvetimo pitanjima od zajedničkog interesa i razvoju ekonomske i druge saradnje, kao i završetku infrastrukturnih projekata, koji bi tu saradnju podstakli", navodi se u čestitki predsednika Vučića objavljenoj na sajtu predsednika Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: