Pariz: Operisan pretučeni dečak iz Srbije, ključna naredna 24 sata

Četrnaestogodišnji dečak iz Srbije koji je pretučen prilikom privođenja u predgrađu Pariza operisan je u čuvenoj pariskoj bolnici, specijalizovanoj za decu.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.06.2020.

16:26

Pariz: Operisan pretučeni dečak iz Srbije, ključna naredna 24 sata
Ilustracija: Getty images/ Sascha Schauermann

Po procenama lekara, operacija je trebalo da traje sat i po, ali je trajala puna tri sata usled složenosti intervencije, prenosi portal "Svi Srbi u Parizu".

Naime, povrede oka su bile veće nego što se u prvi mah mislilo pa je tim lekara morao da dopre do oka preko obraza dečaka, umesto preko usne duplje.

Operacija je uspela te je dečak posle operacije mogao lepo da vidi na svoje povređeno oko.

Podsetimo, u noći između 25. i 26. maja, Brigada za borbu protiv kriminala u mestu Bondi uhapsila je G. Đ. starog 14 godina i privela ga u policijsku stanicu. Porodica ga je pronašla u bolnici sa povredama glave i lica. Dečaku su bila izbijena tri zuba.

Ovaj događaj privukao je veliku pažnju javnosti i zbog trenutnih događaja u Americi, pa francuski novinari prave paralelu u vezi ova dva slučaja, prenosi pariski portal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: