Produžen pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica"

Specijalni sud produžio za još 30 dana pritvor vlasniku "Jovanjice" Predragu Koluviji i drugim osumničenim za uzgajanje marihuane na tom poljoprivrednom dobru.

Izvor: B92

Sreda, 15.01.2020.

16:50

Produžen pritvor osumnjičenima u slučaju
Ilustracija: Depositphotos/ lufimorgan

Pritvor im je produžen zbog opasnosti da bi mogli da u kratkom roku ponove krivično delo, rekla je za Tanjug portparolka suda Tatjana Tešić.

Istraga se nastavlja, a narednih dana očekuje se i veštačenje komunikacije pojedinih okrivljenih na Vajberu.

Koluvija i ostali uhapšeni su 14. novembra, a istraga protiv njih se vodi zbog sumnje da su izvršili krivicno delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je po nalogu tužilaštva ušla na poljoprivredno dobro "Jovanjica" u blizini Stare Pazove, i kako je tada saopšteno, tamo pronašla ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

Zaplenjeno je 649,4 kilograma osušene marihuane i 65.581 stabljika ove opojne droge u sirovom stanju, težine skoro četiri tone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: