Marko Đurić u Tirani

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić učestvuje do 9. decembra u Tirani na okruglom stolu posvećenom regionalnoj saradnji.

Izvor: B92

Nedelja, 08.12.2019.

12:00

Marko Đurić u Tirani
TANJUG/ANDRIJA VUKELIC/bb

Đurić će tokom boravka u Tirani, na marginama konferencije, imati brojne sastanke s predstavnicima političkih partija iz Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore, Albanije i sa Kosova i Metohije, učesnicima ovog regionalnog skupa, među kojima su i predstavnici vladajućih i opozicionih stranaka iz Republike Srbije, saopšteno je iz SNS-a.

Ovo je drugi okrugli sto u organizaciji Saveta za inkluzivno upravljanje u saradnji sa Ministrastvom spoljnih poslova Nemačke, posvećen unapređenju regionalne saradnje, koordinaciji oko unutrašnjih političkih i ekonomskih reformi, kao i pomoći u rešavanju regionalnih sporova.

Prvi skup održan je u Skoplju od 18 do 20. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

22 h

Podeli: