Beograd: Uhapšene dve osobe, zaplenjeno 20kg marihuane i 3000 tableta ekstazija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u odvojenim akcijama uhapsili su dve osobe, A. T. (21) i A. S. (40).

Izvor: B92

Sreda, 30.10.2019.

18:31

Beograd: Uhapšene dve osobe, zaplenjeno 20kg marihuane i 3000 tableta ekstazija
Ilustracija: Depositphotos/ deeblue

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom hapšenja zaplenjeno je više od 20 kilograma marihuane.

Najpre je policija u Zemunu u gepeku automobila marke BMV kojim je upravljao osumnjičeni A. T, pronašla i zaplenila oko 20 kilograma marihuane spakovane u 21 paket, oko 3.000 tableta ekstazija i manju količinu kokaina.

Takođe, pregledom automobila A. T. pronađena su i dva pištolja, pa mu se stavlja na teret i da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U drugoj akciji, policija je u Beogradu, pretresom stana A. S. (40) pronašla i zaplenila oko 500 grama marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: