Mančester: Napadač osumnjičen za terorizam

Čovek koji je uhapšen zbog napada nožem u tržnom centru u Mančesteru osumnjičen je za teroristički akt, prenele su agencije.

Izvor: B92

Petak, 11.10.2019.

18:08

Mančester: Napadač osumnjičen za terorizam
EPA-EFE/ Stringer

Britanska policija saopštila je da je uhapsila muškarca starog oko 40 godina, osumnjičenog da je više osoba ranio nožem u tržnom centru Arndejl.

U tom napadu povređeno je pet osoba, a ceo centar je evakuisan, prenosi BBC.

Hitna pomoć je saopštila da je primila poziv u 11.17 sati po lokalnom vremenu, a na društvenim mrežama pojavile su se fotografije i video snimci na kojima se vidi veliki broj policajaca u tržnom centru.

Jedan od svedoka opisao je muškarca koji je trčao po tržnom centru sa nožem u ruci i nasumice ubadao ljude.

Napad se desio u prizemlju tržnog centra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: