Boki 13 odbio da pred tužiteljkom da iskaz u aferi "Reket"

Glavnoosumnjičeni u aferi "Reket" Bojan Jovanovski odbio je da da iskaz u skopskom Tužilaštvu za organizovani kriminal i korupciju, prenose makedonski mediji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.09.2019.

14:34

Boki 13 odbio da pred tužiteljkom da iskaz u aferi
Ilustracija: EPA-EFE/ Georgi Licovski

Kako je navedeno, Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 u ponedeljak nije dao iskaz ispred tužteljke Vilme Ruskovske zbog toga što do sada nije imao uvid u dokaze protiv njega.

Odbrana Jovanovskog i on će imati priliku od srede u 12 časova da započnu pregled i uvid u dokaze koje poseduje skopsko tužilaštvo, pa će nakon toga toga dati svoj iskaz.

Advokat Bojana Jovanovskog, Sašo Dukovski, izjavio je medijima da je ovaj slučaj uspostavio najnegativniji presedan u makedonskom pravosuđu, te da je ovo prvi put da osumnjičen bude pozvan da da iskaz, a istovremeno da bude obavešten da je istraga završena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: