Novine: "Albanci priznali: Kosovo je Srbija", "Šariću propao plan opstrukcije suđenja"

U izdanju za četvrtak dnevne novine bave se susretom Ane Brnabić i Angele Merkel, kineskim i srpskim policajcima, kao i situacijom u BiH zbog deklaracije SDA.

Izvor: B92

Sreda, 18.09.2019.

20:20

Novine:

"Politika" se bavi političkom krizom koju je isprovocirala nacionalistička deklaracija SDA u tekstu "Milorad Dodik: Aktiviraćemo pravo naroda na samoopredeljenje", dok "Novosti" kažu da "Mekalister miri vlast i opoziciju".

"Blic" javlja da je "Šariću propao plan opstrukcije suđenja" i navodi da je sud doledio advokata po službenoj dužnosti, a 24sata da "Kineski i srpski policajci patroliraju gradom".

Kurir govori o zaključku sastanka Ane Brnabić i Angele Merkel i kaže: "Došlo je vreme zainvesticije Nemačke u Srbiju", dok Alo kaže "Albanci priznali: Kosovo je Srbija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: