Petak, 24.05.2019.

09:02

Trostruko ubistvo u Novom Sadu

U Novom Sadu rano jutros dogodilo se trostruko ubistvo. Bez znakova života pronađeni otac, majka i ćerka, potvrdio MUP. Mediji: Sumnja se na zeta.

Izvor: B92, Tanjug

Trostruko ubistvo u Novom Sadu
EPA-EFE Sascha Steinbach

Ubistvo se dogodilo u Ulici Petefija Šandora, preneo je Tanjug.

Kako je saopštio MUP, ubistvo se dogodilo oko 8.00, u porodičnoj kući. Kako se navodi, sve troje, B. P. (1962), N. P. (1962) i M. J. (1987) pronađeni su s povredama glave, što ukazuje na to da je reč o trostrukom ubistvu.

Policija, u saradnji s nadležnim tužiocem, obavlja uviđaj i intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja i pronalasku počinioca, kaže se u saopštenju MUP-a.

Mediji prenose da se sumnja da je trostruko ubistvo izvršio suprug ubijene ćerke, koji ima izrečenu meru zabrane prilaska i komuniciranja. Protiv njega je ranije podneta krivična prijava za nasilje u porodici, a prema pisanju medija, protiv njega je podneta i prijava za ilegalno posedovanje oružja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: