U četvrtak pretežno sunčano i toplo, košava slabi

U Srbiji će u četvrtak biti pretežno sunčano i toplo, a posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća je retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom

Izvor: B92

Sreda, 24.04.2019.

23:48

U četvrtak pretežno sunčano i toplo, košava slabi
Ilustracija: Thinkstock

Očekuje se dalje slabljenje košave, udari vetra preko 17 metara u sekundi mogući su samo na području juga Banata i donjeg Podunavlja.

Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugoistočni, na planinama i u košavskom području povremeno jak, a na jugu Banata i donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine. Krajem dana se očekuje slabljenje vetra.

Najniža temperatura kretaće se od šest do 14 stepeni Celzijusa a najviša od 23 do 28 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo uz umeren, povremeno jak jugoistočni vetar, koji će krajem dana oslabiti. Najniža temperatura biće 14 stepeni a najviša 27 stepeni.

Biometorološka prognoza za Srbiju, za četvrtak, 25. april 2019. godine:

Očekuje se relativno povolјna biometeorološka situacija. Oprez se ipak savetuje osobama sa kardiovaskularnim i psihičkim tegobama. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu malaksalosti, nervoze i loše koncentracije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: