Utorak, 19.02.2019.

09:50

Vulin: Skoplje je centar za napade na Vučića i Srbiju

Skoplje je postalo ono što je bila Budimpešta, centar obaveštajnog rada protiv Srbije, izjavio je za "Novosti" ministar odbrane Alekdsandar Vulin.

Izvor: Večernje novosti

Vulin: Skoplje je centar za napade na Vučića i Srbiju
Foto Tanjug/ Ministarstvo odbrane Srbije/ DARIMIR BANDA/ nr

Prema njegovim rečima, glavni grad Makedonije postao je prostor u kome se obezbeđuje finansiranje i podrška za cinkaroše i secikese iz čitavog regiona, za političare koji veruju da je njihova saradnja sa strancima jedini put za dolazak na vlast.

Vulin je time prokomentarisao susret makednoskog premijera Zorana Zaeva i lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa u Skoplju, na kome je, kako su saopštili iz SzS, bilo reči i o "aktuelnoj situaciji u Srbiji i dvomesečnim građanskim protestima".

"Čvrst stav predsednika Aleksandra Vučića da Srbija neće prihvatiti vlast ambasadora doveo ga je pod neposredan udar službi. Skoplje je postalo prostor iz koga se pokreću i iz koga će se pokretati napadi na Srbiju i njenog presednika", naveo je Vulin za "Novosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: