Treća žrtva hladnoća u Srbiji

Beživotno telo 55-godišnjeg muškaraca, za koga se pretpostavlja da je preminuo od smrzavanja, pronađeno u ponedeljak po podne u napuštenoj kući u Novom Pazaru.

Izvor: B92

Utorak, 18.12.2018.

07:52

Treća žrtva hladnoća u Srbiji
Tanjug, Dušan Anièiæ

On je treća žrtva hladnog vremena u Srbiji.

"Blic" prenosi da je reč o beskućniku Senadu S. koji je često spavao u tom objektu, u novompazarskom naselju Lug. Telo su pronašli meštani, a o slučaju su obavešteni policija i tužilaštvo koji su izvršili uviđaj.

Tačan uzrok i više detalja o smrti Senada S. biće poznato nakon istrage, navodi beogradski dnevnik.

Ranije, mediji su preneli da su pronađena i tela još dve osobe koje su stradale od posledica smrzavanja u Srbiji. Jedna od žrtava je muškarac (61) iz Šida koji je živeo u vikend-naselju Đipša, preneo je RTS.

Druga žrtva je takođe muškarac, čije telo je pronađeno u snegu u selu Laćarak u blizini Sremske Mitrovice. Za njega je utvrđeno da je preminuo usled smrzavanja i da je do smrti došlo u toku noći.

"Blic" je preneo da je u Laćarku, u neposrednoj blizini zgrade Mesne zajednice, u snegu pronađeno smrznuto beživotno telo Milana Dobića (52). U oba ta slučaja je utvrđeno da nema tragova nasilne smrti, preneo je RTS i dodao da se sumnja da su obojica bila pod dejstvom alkohola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: