Mihajlovićeva: Nije lak trenutak za našu zemlju

Nije lak trenutak za našu zemlju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog problema koje imamo na Kosovu i Metohiji.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.12.2018.

23:35

Mihajlovićeva: Nije lak trenutak za našu zemlju
Foto: Tanjug/Kabinet potpredsednice Vlade Srbije/Mileta Mirèetiæ

To je izjavila članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović i poručila da je potrebna odgovornost u svemu što se radi.

Mihajlovićeva je, prilikom posete opštinskom odboru SNS u Surdulici, prenela pozdrave predsednika Srbije i SNS i navela da je on poručio da su jedino zajedno jaki i snažni.

“Nije lak trenutak za našu zemlju, nije lak trenutak za našeg predsednika, ni za Vladu i moramo da budemo svesni toga i da ostanemo odgovorni u svemu onome što radimo. Predsednik Vučić vam je poručio da smo zajedno jaki i snažni bez obzira na sve probleme koji danas postoje, a postoje na teritoriji za koju se borimo da ostane u Srbiji, a to je Kosovo i Metohija“, kazala je Mihajlović.

Obraćajući se članovima Opštinskog odbora, Mihajlović je rekla da želi da sto pre SNS prestane da bude opozicija u Surdulici.

“Borili smo se zajedno na izborima, blizu je bilo, ali sledeći put ne sme da bude blizu, moramo da budemo ubedljivi, jer ja mislim da je SNS potencijal u Surdulici i mislim da možemo mnogo više da uradimo za građane Surdulice, nego oni koji su sada u vlasti“, navela je članica Predsedništva SNS.

Dodala je da se svi iz te stranke, iako nisu na vlasti u Surdulici, trude da u tom delu Srbije, kroz ono što rade, bilo da su preduzeća ili ministartva, ulažu i pokazuju šta mogu dobro da urade.

Članovi opštinskog odbora SNS u Surdulici su se tokom razgovora sa Mihajlović žalili na trenutne opštinske vlasti koje, kako kažu, ne čine dovoljno za dobrobit građana Surdulice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: