Vučić o Srpkinji uhapšenoj u CG: Država čini koliko može

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da država Srbija čini koliko može u slučaju pritvora državljanke Srbije Sare Vidak u Crnoj Gori.

Izvor: B92

Utorak, 21.08.2018.

14:01

Vučić o Srpkinji uhapšenoj u CG: Država čini koliko može
Foto: Tanjug / Zoran Žestiæ

On je, novinarima na Aerodromu u Batajnici, rekao da je razgovarao s tim u vezi sa ministarkom pravde Nelom Kuburović.

Ono što mi kao Srbija možemo da uradimo, činimo. Koliko možemo kao država mi činimo i to treba da znaju i njeni roditelji“, poručio je Vučić.

Vanraspravno veće Osnovnog suda u Kotoru odbilo je juče prigovor advokata na određivanje pritvora Beograđanki Sari Vidak, tako da ona ostaje u pritvoru do 30 dana koji joj je odredio sudija za istragu Osnovnog suda u Kotoru

Sudija Špiro Pavićević je pritvor odredio ranije po zahtevu osnovnog državnog tužilaštva, koje Saru Vidak (20) tereti da je počinila krivično delo napada na službeno lice, odnosno sudiju Suda za prekršaje Jelenu Stanišić.

Stanišićeva tvrdi da ju je Sara Vidak fizički napala nakon što je njenom dečku izrekla prekršajnu kaznu, dok druga strana tvrdi suprotno, odnosno da je sudija najpre verbalno i fizički nasrnula na Beograđanku, a kada je shvatila šta je uradila optužila je devojku da ju je napala dok je obavljala dužnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: