Za vikend "stiže" proleće, temperature idu i na 20 stepeni

Prema prognotama RHMZ za vikend nas očekuju prave prolećne temerature kada nas očekuje oko 20 stepeni, ili koji stepen više.

Izvor: B92

Sreda, 07.03.2018.

09:46

Za vikend
Printscreen RHMZ

Kako je za TV Prva objasnio meteorolog Nedeljko Todorović, ceo mart obeležiće kiše, ali ne u većim količinama. Međutim, kako kaže, prolećne temperature koje se očekuju za vikend, dovešće do još većeg topljenja snega, a samim tim i do značajnog porasta vodostaja reka.

Količina snega na planinama tako će se za vikend prepoloviti, istakao je Todorović.

Inače, prema aktuelnim podacima RHMZ, već danas se u većem delu Srbije očekuje do 15 stepeni. Sutra, odnosno u četvrtak bi trebalo da bude oko 10 stepeni,a već u petak živa u termometru počinje polako da se diže. tada se prognozira 15 stepeni, a u subotu bi trebalo da bude 19 stepeni.

U nedelju za stepen više, kada se očekuje 20 stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: