Gašić: Pitajte Lončara, on i moj brat se druže

Direktor BIA Bratislav Gašić rekao je za Južne vesti da ne zna da je njegov brat Boban imenovan za predsednika Nadzornog odbora niškog Kliničkog centra.

Izvor: B92, Južne vesti

Ponedeljak, 25.12.2017.

10:05

Gašić: Pitajte Lončara, on i moj brat se druže
Foto: Tanjug, arhiva

Podsetimo, taj niški portal je u subotu objavio da je Boban Gašić, privrednik iz Kruševca, postavljen na to mesto umesto Vesne Milenković, odlukom Vlade Srbije.

“Ja tu informaciju nemam. Najiskrenije, to morate da pitate ministra zdravlja Zlatibora Lončara. On (Boban Gašić) i Lončar se druže, prijatelji su, ali ja nemam tu informaciju”, rekao je nekadašnji ministar odbrane.

Zasad nije poznato šta je Bobana Gašića preporučilo za ovu odgovornu poziciju, a njegov brat tvrdi da ne zna šta je Boban po struci - da li je završio višu ekonomsku školu ili fakultet.

Inače, po onome što su novinari Južnih vesti uspeli da saznaju, reč je o 42-godišnjem uspešnom privredniku, vlasniku preduzeća "BG produkt" iz Kruševca. Preduzeće je, piše na njihovom sajtu, osnovano 1996. godine kao "porodična firma", a danas je Boban Gašić njegov jedini vlasnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: