Dete upalo u otvor za ugalj u centru Beograda VIDEO

Dete povređeno u centru Beograda je upalo u odvod za ugalj, a ne u šaht, izjavio je sekretar za vanredne situacije grada Beograda Darko Glavaš.

Izvor: B92

Subota, 18.11.2017.

19:19

Dete upalo u otvor za ugalj u centru Beograda VIDEO
Foto: Screenshot

Osim toga, Glavaš je naveo da je dete imalo “samo blaže povrede”. Iz Tiršove su na pitanje o stepenu povreda deteta rekli da ne mogu da daju informacije za medije do ponedeljka.

Novinska agencija Tanjug ranije je javila da je oko 19 časova povređeno dete koje je upalo u šaht na Obilićevom vencu u samom centru Beograda.

"To je otvor za ugalj i za dodatno osvetljavanje samih podrumskih prostorija. Pre svega, žao mi je zbog svega što se desilo mališanu, želim ,u brz oporavak. A sutra će već ekipe inspekcije izaći na teren, kako bi adekvatno sankcionisale skupštinu stanara, kojoj pripada taj otvor", rekao je Glavaš.

On je napomenuo da je dete bilo u pratnji roditelja i da je policija odmah izašla na teren.

"Dodatno sam pozvao i bolnicu, gde je saopšteno da mališan ima samo blaže povrede. Još uvek se nalazi u bolnici na posmatranju i da bi trebalo da bude uskoro pušten kući", dodaje Glavaš.

Takođe, Glavaš apeluje da sve skupštine i saveti stanara izvršavaju svoje obaveze i sve zajedničke prostore održavaju u urednom i bezbednom stanju, kao i sve otvore na spoljnoj strani objekta.

Pored policije, na lice mesta izašli su i vatrogasci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: