Sreda, 12.04.2017.

00:08

Šutanovac: Žao mi je što pre izbora nije bilo protesta

Lider DS Dragan Šutanovac izjavio je da podržava proteste, ali da mu je žao što se ta energija nije izlila pre dva meseca, a ne posle izbora.

Izvor: Tanjug

Šutanovac: Žao mi je što pre izbora nije bilo protesta
Foto: Tanjug

Kako kaže, da se to desilo situacija u Srbiji bi bila potpuno drugačija.

"Pozdravljam skup mladih i njihovu želju da se Srbija menja nabolje. Protesti nisu nužno vezani samo za ove izbore, već za stanje u društvu koje je svakog dana sve lošije", kaže Šutanovac za Kurir.

"Za nekih osam ili deset meseci su izbori u Beogradu, voleo bih da ta energija bude organizovana i na dan izbora i da konačno smenimo lošu vlast", dodaje on.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Sašom Jankovićem i da li je on završio saradnju s DS, Šutanovac kaže da se nada da nije.

"On će u narednom periodu s pokretom koji se organizuje svakako imati mnogo posla, moraće da definiše politiku koju nude građanima i nadam se da će biti kompatibilna s politikom DS i da ćemo već na prvim izborima u Beogradu nastupati zajedno", kaže Šutanovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: