Sudar "audija" i tramvaja, MUP tvrdi da nije vladin auto

Crni "audi" sudario se sa tramvajem na liniji 9 na uglu Nemanjine i Balkanske u centru Beograda, a dve osobe su povređene.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.07.2016.

15:29

Sudar
Foto: Thinkstock

Kako navode očevici na društvenim mrežama, crni "audi" radio je polukružno skretanje preko dva para tramvajskih šina, na mestu gde to nije dozvoljeno.

Na toj raskrnici vozila u Nemanjinoj imaju obavezan pravac kretanja pravo ili desno što je jasno označeno signalizacijom - saobraćajnim znacima i strelicama na asfaltu.

Kako prenosi RTS, u udesu su povređena dva muškarca, jedan star oko 60, a drugih oko 35 godina. Obojica su prebačeni u Urgentni centar i nisu životno ugroženi.

Iako su očevici i pojedini mediji objavili da vozilo "audi a6" ima na sebi nalepnicu Vlade Srbije i da se sudar dogodio u neposrednoj blizini sedišta Vlade, u MUP-u tvrde da je u pitanju privatno vozilo.

Kako piše Blic, utvrđeno je da je vozilo privatno, a sada se ispituje "kako je vlasnik vozila, koji je bio u jednom od okolnih ministarstava, došao do nalepnice Vlade Srbije".

"Vozilo koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi u Nemanjinoj ulici u Beogradu, nije službeno vozilo Vlade Republike Srbije,niti bilo kog drugog državnog organa, kako su preneli pojedini mediji pozivajući se na informacije sa društvenih mreža. Reč je o vozilu u privatnom vlasništvu", saopštio je MUP Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: