"Moderni" Kadirov: U rijalitiju bira "desnu ruku"

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov odlučio je da preko televizijskog rijaliti programa bira novog saradnika, prenela je ruska državna televizija.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.06.2016.

23:05

Beta/AP

Tokom rijaliti emisije učesnici programa će se uživo takmičiti za mesto saradnika čečenskog predsednika.

Takmičari neće biti ocenjeni samo po konceptu razvoja Čečenije, u kojoj su dva puta vođeni separatistički ratovi s Rusijom u poslednjih 20 godina, već po sposobnosti da su tačni, precizni u obavljanju zadataka i spremni da rade 24 sata dnevno.

Međunarodne nevladine organizacije za zaštitu ljudskih prava navode da su mučenje, otmice, vansudska pogubljenja široko rasprostranji tokom vladavine Kadirova, koji je nekada bio čečenski pounjenik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: