Žrtva udesa u Sićevačkoj klisuri

Jedna osoba je jutros poginula, jedna je teže, a još tri osobe su lakše povređene u sudaru dva putnička vozila marke "mecedes" u Sićevačkoj klisuri.

Izvor: B92

Subota, 31.08.2013.

10:46

Default images

Sudarili su se automobili austrijskih i nemačkih registarskih tablica na magistralnom pravcu Niš-Pirot kod Ostrovice.

Poginuo je turski državljanin, vozač "mercedesa" sa austrijskim registarskim tablicama Fejzulah J. (53), a njegova supruga Turdie J.(48) teže je povređena, naveli su iz policije.

Lakše su povređeni putnici u drugom "mercedesu", turski državljani Adem A.(56), njegova supruga Fatma A. (52) i njihov sin Alper A.(23), saopšteno je iz policije.

Iz policije dodaju da se nesreća dogodila oko šest časova i da se uzrok utvrđuje.

U niškom Urgentnom centru Tanjugu je rečeno da je teže povređena putnica smeštena na intenzivnoj nezi Klinike za ortopediju i da se trenutno nalazi van životne opasnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: