Skupštinski Odbor o "Gazeli"

Na zahtev LDP-a, predsednica Skupštine Srbije zakazala je za utorak sednicu Odbora za saobraćaj, povodom problema nastalih oštećenjem "Gazele".

Izvor: B92

Nedelja, 31.01.2010.

01:25

Default images

Poslanik LDP-a Slobodan Maraš rekao je za B92 da ta stranka traži da se utvrdi odgovrnost Puteva Srbije i Ministarstva infrastrukture. On veruje da će se na sednici pojaviti i ministar Mrkonjić i direkor Puteva Drobnjak.

"Ono što nas interesuje je ko je odgovoran za teko nešto i ono što mnogo više očekujemo da čujemo je koliko dugo će trajati rekonstrukcija “Gazele”, koliko će to da košta, pošto smo čuli da kredit koji treba da dobijemo iznosi 35 miliona a da će rekonstrukcija koštati 60 miliona".

"Pa da se ne desi da kad dobijemo taj kredit, da nam fali dvadeset i kusur miliona da završimo rekonstrukciju najvažnijeg mosta. Problem je u tome što odgovornost za ovo što se desilo nije odgovornost samo ovog ministarstva i ovog preduzeća nego i onih koji su prethodno upravljali tim ministarstvom i tim preduzećem", kaže za B92 Slobodan Maraš iz LDP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: