Sukob građana i narodnog poslanika

U leskovačkom selu Donje Krajince došlo je do sukoba porodice Vučković i narodnog poslanika SRS-a Tomislava Ljubenovića.

Izvor: B92

Subota, 28.02.2009.

16:46

Default images

Porodica Vučković tvrdi da je poslanik Ljubenović pokušao da im pretrese kuću, uz izgovor da traži odbornika svoje stranke u gradskoj skupštini, inače momka njihove čerke Jelene.

Ljubenović je sa još nekoliko radikala došao u kuću Vučkovića i prisiljavao ih da mu priznaju gde kriju Nenada Petkovića, odbornika koji tog dana nije došao na sednicu, zbog čega Skupština grada nije ni održana.

Kada je narodni poslanik počeo da šeta po sobama na spratu, Vučkovići su upozorili Ljubenovića da je kuća privatan posed i da se što pre udalji, što je ovaj i učinio.

Međutim, poslnik radikala negira da je ušao u kuću, već da je ispred kapije pitao da li je odbornik kod njih nakon čega je napadnut.

On tvrdi da su ga napali Jelenin otac Zoran i brat Miloš, da su ga prvo vukli za revere, a onda pokušali sekirom da ga udare.

Ljubenović ne negira da je do incidenta došlo dok je pokušavao da pronađe svog odbornika koji nije došao na zakazanu sednicu i zbog koga vladajuća koalicija, sastavljena od radikala, SPS-a i narodnjaka, nije imala kvorum za održavanje sednice.

Do blokade leskovačkog lokalnog parlamenta došlo je pre dve nedelje i od tada vladajuća koalicija nikako ne uspeva da obezbedi 38 odbornika što je minimum za održavanje sednice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: