Četiri osobe ubijene u Dagestanu

Moskva -- Četiri osobe ubijene su u napadu na policijsko vozilo u Mahačkali, prestonici Dagestana, prenele su ruske agencije.

Izvor: Beta
Podeli

"Jedan policajac je odmah preminuo, a dvojica su umrla u bolnici u napadu na policijsku patrolu. Jedan od napadača je ubijen u razmeni vatre", izjavio je neimenovani predstavnik lokalne policije.

Agencija Interfaks je javila da je u napadu poginuo i jedan prolaznik.

Napadi na lokalne vlasti su česte u Dagestanu, kao i u drugim republikama na Kavkazu, u Ingušetiji i Čečeniji.

Svet

Ostavka indijskog ministra policije

Islamabad, Nju Delhi, Vašington, Moskva -- Ministar finansija Indije Palaniapan Čidambaram preuzeće dužnost ministra policije, posle ostavke Šivradža Patila zbog terorističkih napada u Mumbaju.

Svet nedelja 30.11. 19:27 Komentara: 0

Trovanje alkoholom u Iranu

Teheran -- Dvanaest ljudi je umrlo na jugu Irana od posledica konzumiranja alkoholnog pića, a nekoliko desetina je oslepelo, ili je u teškom zdravstvenom stanju.

Svet nedelja 30.11. 15:23 Komentara: 1

Izrael oslobađa 250 Palestinaca

Tel Aviv -- Vlada Izraela odobrila je oslobađanje 250 Palestinaca iz izraelskih zatvora u skladu s obećanjem premijera Ehuda Olmerta palestinskom predsedniku Mahmudu Abasu.

Svet nedelja 30.11. 14:52 Komentara: 0

Betankurova u poseti Kolumbiji

Bogota -- Ingrid Betankur, koja je provela više od 6 godina kao talac kolumbijskih gerilaca, doputovala je u posetu Kolumbiji, prvu otkad je oslobođena iz zatočeništva.

Svet nedelja 30.11. 14:29 Komentara: 0
strana 1 od 221 idi na stranu