Radna grupa za mere otklanjanja vanrednog stanja

Izvor: B92

Četvrtak, 13.03.2003.

09:00

Default images
Republička vlada formirala je Radnu grupu za praćenje preduzimanja mera za otklanjanje vanrednog stanja, saopšteno je iz kabineta potpredsednika vlade Žarka Koraća. Radnu grupu čine potpredsednici vlade Nebojša Čović, Žarko Korać i Dušan Mihajlović, vršilac dužnosti načelnika Generalštaba general Branko Krga, savezni ministar unutrašnjih poslova Zoran Živković, zamenik republičkog ministra unutrašnjih poslova Nenad Milić i savetnik predsednika vlade Zoran Janjušević.
Povodom vanrednog stanja u zemlji, oglasilo se Ministarstvo za rad koje je pozvalo sve zaposlene da nastave sa izvršavanjem svojih poslova i obaveza i podsetilo da je trenutno zabranjeno svako sindikalno okupljanje i organizovanje štrajka. Ministarstvo prosvete i sporta je saopštilo da će osnovne i srednje škole u Srbiji normalno raditi.
Potpredsednik vlade Žarko Korać održao je u sredu uveče sastanak sa glavnim urednicima centralnih medija. Utvrđen je način ponašanja medija tokom vanrednog stanja. Izmedju ostalog, zaključeno je da bi trebalo objavljivati samo informacija koje stižu od strane zvaničnih izvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: