Aktuelno 1

07.05.2024.

8:12

Slavna holivudska zvezda šokirala javnost: "To su moje bebe"

Bruk Šilds je nedavno pričala o odnosu sa svojim ćerkama.

Izvor: B92

Slavna holivudska zvezda šokirala javnost: "To su moje bebe"
Profimedia

Podeli:

Bruk Šilds je gostovala u SiriusXM-ovoj emisiji "The Jess Cagle Show" i tom prilikom otkrila kako njene ćerke koje imaju 18 i 20 godina još uvek spavaju s njom u krevetu.

To se dešava samo kada njihov otac nije kod kuće.

"Znate, čim je moj muž na nekom poslovnom putu ili ga nema, znate, one i dalje spavaju sa mnom u krevetu. Još uvek gledamo romantične komedije. One su moje bebe", rekla je ona.

Ipak, to će se uskoro promeniti jer one odlaze na fakultet, ali se Bruk nada kako će i dalje redovno posećivati svoj dom ili čak ostati tu da žive jer su troškovi preveliki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Njena mlađa ćerka se bavi i manekenstvom, što je Bruk prihvatila tek kada je videla da li je modna industrija promenila radnu etiku. Podsetimo, Bruk Šilds je imala samo deset godina kada je gola pozirala za Plejboj, a ugovor u iznosu od 450 dolara je potpisala tada njena majka.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

9 h

Podeli: