POTVRDJENO SEDAM IZBORNIH LISTA U CRNOJ GORI

Izvor: B92

Nedelja, 27.08.2000.

12:02

Default images
Izborna komisija izborne jedinice Crna Gora potvrdila je sedam izbornih lista za savezne izbore, zakazane za 24. septembar, rekao je Beti predsednik te komisije Neven Gosovic. Liste su potvrdjene Socijalistickoj narodnoj partiji-Momir Bulatovic, Jugoslovenskoj levici za Crnu Goru, Srpskoj radikalnoj stranci-dr Vojislav Seselj, Srpskoj narodnoj stranci, Stranci deviznih stedisa, Savezu komunista Jugoslavije-Komunisti Crne Gore i Jugoslovenskim komunistima za Crnu Goru. Po recima Gosovica, koaliciji "Srpska sloga", Srpskoj demokratskoj stranci Crne Gore i Srpskoj stranci-Acim Visnjic ostavljen je rok od 48 sati da otklone uocene nedostatke u prijavljenim izbornim listama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: