MAMULA: MILOSEVIC VODI ZEMLJU U PONOR I SVETSKI GETO

Izvor: B92

Nedelja, 18.06.2000.

10:49

Default images
Admiral flote u penziji Branko Mamula ocenio je da jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic vodi svoju zemlju u "ponor i svetski geto". "Niko od onih koji ga u tome podrzavaju, bilo u Srbiji, bilo u Crnoj Gori, nece sa sebe moci da skine odgovornost", rekao je Mamula u intervjuu za podgoricku "Pobjedu". On je ocenio da Milosevic "nije lako predvidiv", posebno sada, u situaciji izolacije i pod optuzbom za ratne zlocine. Branko Mamula je ocenio da su opozicioni lideri u Srbiji veoma sujetni, da ne mogu da objedine svoje akcije, i zato se, prema njegovim recima, moraju naci nove vodje. "Izneverili su ocekivanja naroda i doveli ga do ocajanja", rekao je Mamula. “Umereni centar ima najvise izgleda, ali on, u ovom casu, nije profilisan, posebno ne kao politicki mocna partija ili koalicija", rekao je Branko Mamula u intervjuu za “Pobjedu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: