ZIZIC: ZAKON O TERORIZMU NEOPHODAN

Izvor: B92

Sreda, 28.06.2000.

16:49

Default images
Potpredsednik Socijalisticke narodne partije Crne Gore Zoran Zizic izjavio je u sredu da je Zakon protiv terorizma, koji je predlozila Savezna vlada, neophodan kako bi se jugoslovensko drustvo zastitilo od "teroristickih aktivnosti". Zizic je na konferenciji za novinare rekao da je Krivicnim zakonom SRJ predvidjeno krivicno delo terorizma, ali da odredbe tog zakona nisu dovoljno precizne i da ne mogu da "pokriju sve ono sto se u poslednje vreme desava u Jugoslaviji". Zizic je izrazio cudjenje zbog izjava visokih crnogorskih funkcionera da taj zakon nece biti primenjivan u Crnoj Gori. "U tom slucaju se moze desiti da ona lica koja su vrsila teroristicka dela u Srbiji nadju zastitu u Crnoj Gori, gde se taj zakon ne primenjuje, sto bi bilo vrlo opasno", kazao je Zizic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: