TODOROVIC O ODLIKOVANJU MILOSEVICA

Izvor: B92

Utorak, 06.06.2000.

19:51

Default images
Sekretar Opstinskog odbora Socijalisticke partije u Pirotu Dragan Todorovic izjavio je u utorak da ce "vrh SPS-a reci svoj stav" o inicijativi da se predsednik Jugoslavije Slobodan Milosevic proglasi narodnim herojem. Jugoslovenska levica u Pirotu podrzala je inicijativu da se Milosevicu dodeli orden narodnog heroja. Portparol Opstinskog odbora JUL-a Jovan Igic izjavio je da "u ime svih patriotski opredeljenih gradjana podrzava inicijativu odbora JUL-a Novog Sada, Valjeva i Sapca da se Milosevic - za izuzetne zasluge, pre svega u odbrani zemlje, kao i u obnovi i izgradnji - proglasi narodnim herojem". Dragan Todorovic je na konferenciji za novinare, na pitanje da li SPS podrzava inicijativu JUL-a, rekao da su zasluge predsednika Milosevica velike, ali da ce o tome "svoj stav reci vrh partije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: